Menu

Filter op
content
Zorg&Sociaalweb
0

Docent: Karel Piethaan – Partner Key Groep

Duur: 00:59

Bekijk dit actualiteitencollege vanaf nu gratis en bespaar 75,-!

Dit actualiteitencollege wordt gratis uitgezonden en is te bekijken tussen 31 oktober en 1 november 2022. Vanaf 2 november 2022 zal het actualiteitencollege onderdeel worden van het Expert-lidmaatschap.

Tijdens dit actualiteitencollege krijgt u het concept van waardegedreven ondernemen in de zorg nader uitgelegd en toegelicht en welke (financiële) voordelen dit concept kan opleveren voor gemeenten en zorgaanbieders. U krijgt inzicht in de potentie van het framework binnen het sociaal domein.

Aanmelden

U kunt zich via onderstaand formulier tot 31 oktober 2022 gratis inschrijven. Na de inschrijving ontvangt u op 31 oktober een mail met daarin de link om het actualiteitencollege te bekijken.

Continu leren met Expert

Dit actualiteitencollege is onderdeel van het Zorg&Sociaalweb Expert-lidmaatschap. Met Zorg&Sociaalweb Expert kunt u continu blijven leren. U heeft op ieder moment toegang tot de kennis die u nodig heeft. Met ons lidmaatschap kunt u kiezen uit cursussen, e-cursussen en actualiteitencolleges over vele onderwerpen. Daarnaast heeft u altijd toegang tot de Kennisbank met digitale boeken, jurisprudentie-samenvattingen, themadossiers en micro-learnings.

De belangrijkste voordelen zijn:

  • één 1-daagse cursus en 15% korting op alle vervolgcursussen en workshops
  • onbeperkt toegang tot alle e-cursussen
  • onbeperkt toegang tot alle actualiteitencolleges
  • het gehele jurisprudentie archief
  • alle naslagwerken – toegang tot een scala aan onderwerpen zoals Verslaglegging in de Wmo en Jeugdwet

Vragen?

Heeft u vragen over het Expert lidmaatschap? Onze studieadviseurs staan klaar om u te helpen.

Crescens Akkermans

E-mail: crescens@berghauserpont.nl

Telefoon: 06 10 719 078