Menu

Zoek op
rubriek
Zorg&Sociaalweb
0

Continu ontwikkelen met incompany

Uw professionals kunnen pas het beste uit uw werk halen als zij permanent de beschikking hebben over een betrouwbare kennispartner. Onze kennisportal Zorg&Sociaalweb, online en fysieke leeractiviteiten en evenementen geven u de mogelijkheid om continu toegang te hebben tot actuele kennis en tools. Wij gaan daarbij uit van het 70-20-10 leermodel, waarbij 70% geleerd wordt op de werkplek zelf en 30% door sociaal en formeel leren. Ter ondersteuning hebben uw mensen gedurende het hele jaar onbeperkt toegang tot onze online Kennisbank.

Uw organisatiedoelen en -beleid staan centraal en tegelijkertijd biedt een continu ontwikkeltraject voor ieder individu binnen uw team of organisatie de mogelijkheid een eigen persoonlijk leerroute te kiezen die past bij de eigen functie/rol. U kunt een specifieke cursus op maat organiseren op een voor uw organisatie en mensen geschikt moment. Of kies voor een incompany op maat, waarbij de inhoud en vorm volledig afgestemd worden op de leerbehoeften. Bent u benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen met uw continue leerbehoeften? Neem contact op met Crescens Akkermans, onze programmamanager.

Voordelen

Aanvullende_iconen_22

DUURZAAM EN PERSOONLIJK ONTWIKKELPROGRAMMA

U weet uw professionals te boeien en binden met een duurzaam en persoonlijk ontwikkelprogramma

BUSINESSPARTNER MET KENNIS

Een businesspartner met kennis van zaken om samen met u programma’s te blijven ontwikkelen

KENNIS ACTUEEL

Professionals houden hun kennis actueel via Kennisbank en Actualiteitencolleges

PERSOONLIJKE LEERROUTE

Professionals kunnen hun eigen persoonlijke leerroute kiezen

Welke onderwerpen zijn mogelijk

Wij kunnen ons gehele cursusaanbod als incompany realiseren, andere onderwerpen zijn uiteraard ook mogelijk. Bij een incompanycursus luisteren we naar uw specifieke wensen en behoeften. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van cursussen waar wij veel incompanies over organiseren.

  • cursus Contractmanagement: krijg een duidelijk overzicht van het wettelijk en contractueel kader en de juridische (on)mogelijkheden van contractmanagement.
  • cursusPrivacy in het sociaal domein: u verwerft kennis van de wet, kunt adviseren over de werkprocessen en weet op welke manier gegevens uitgewisseld kunnen worden.
  • cursusAfbakening zorgspecifieke wetgeving: duidelijk overzicht van de aanspraken op grond van de Zvw, Wlz, Wmo 2015 en Jeugdwet.
  • cursusBeschermd wonen voor zorgaanbieders en gemeenten: krijg een overzicht van beschermd wonen. Daarbij komen de positie en rollen van cliënten, gemeenten, CIZ en zorgkantoren aan bod.
  • cursusEigen kracht: juridische kaders en het begrip eigen kracht in de Wmo 2015 en de Jeugdwet en hoe eigen kracht toe te passen in de praktijk.

Ervaring

Zorg&Sociaalweb heeft ruime ervaring met het organiseren van incompanycursussen. Inmiddels geven of hebben wij incompanycursussen gegeven voor provincies, overheden en vele gemeenten.

Incompany’s georganiseerd

914

Organisaties opgeleid

454

Organisaties opgeleid

20.484

“Onze medewerkers ervaren de trainingen van Berghauser Pont Academy als zeer positief. Tijdens de trainingen ontvangen de deelnemers veel informatie, maar ook veel praktijkvoorbeelden. Door deze afwisseling onthouden ze de informatie beter. Na één training waren de deelnemers zo positief dat er nog twee groepen in zijn gepland. De communicatie verliep soepel. Het was fijn om snel te kunnen schakelen. Alles was goed geregeld.”

Melissa van Lier
Medewerker mobiliteit en ontwikkeling
Gemeente Westland

Onderstaand vindt u een selectie van organisaties waar wij een incompanycursus voor hebben mogen realiseren.

Crescens Akkermans

Meer weten?

Neem voor meer informatie over onze incompany mogelijkheden contact op met programmamanager Crescens Akkermans of laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Telefoon icoon   06 – 107 190 78

Meer informatie?

We staan u graag te woord. Via onderstaand contactformulier kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

    CONTACTFORMULIER