Menu

Filter op
content
PONT Zorg&Sociaal

0

Incompany mogelijkheden

Wil jouw organisatie of team bijscholing of meer leren over specifieke wet- en regelgeving? Of zijn er problemen waar meerdere collega’s tegenaan lopen? Met een incompany cursus voor jouw team of gehele organisatie zorgen wij ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Er worden bedrijfsspecifieke voorbeelden behandeld zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Daarnaast is de cursusinhoud flexibel en wordt het programma volledig toegespitst op jullie specifieke behoeften, wensen en werkomgeving. Met een incompany cursus bereikt iedereen in het team hetzelfde niveau. Een incompany cursus kan worden uitgebreid met een continu leren traject.

Ben jij benieuwd hoe wij jullie organisatie kunnen ondersteunen met een specifieke incompany cursus of continu leren traject? Neem contact op met Crescens Akkermans, onze programmamanager.

Laura van Akkeren

(020) 8200 908

incompany@berghauserpont.nl

Voordelen

Aanvullende_iconen_22

DUURZAAM EN PERSOONLIJK ONTWIKKELPROGRAMMA

U weet uw professionals te boeien en te binden met een duurzaam en persoonlijk ontwikkelprogramma

478519

BUSINESSPARTNER MET KENNIS

Een businesspartner met kennis van zaken om samen met u programma’s te blijven ontwikkelen

5576426

ACTUELE KENNIS

Professionals houden hun kennis actueel via de PONT | Zorg & Sociaal Kennisbank en actualiteitencolleges

growth (1)

PERSOONLIJKE LEERROUTE

Professionals kunnen hun eigen persoonlijke leerroute kiezen

Continu leren met PONT | Zorg & Sociaal

Je kunt pas het beste uit je werk halen als je permanent de beschikking hebt over een betrouwbare kennispartner. De online en fysieke leeractiviteiten geven je continu toegang tot de meest actuele kennis en tools.

Om het optimale resultaat te behalen wordt uitgegaan van het 70-20-10 leermodel. Binnen dit model wordt 70% geleerd op de werkplek door continu gebruikmaking van de kennisbank PONT | Zorg & Sociaal. 20% wordt geleerd door het volgen van klassikale cursussen. En 10% wordt geleerd door middel van het volgen van e-cursussen en online actualiteitencolleges die ter beschikking staan in de online kennisbank.

Wij kijken graag met jou naar een passend incompany-traject voor de gehele organisatie, want de leerdoelen binnen uw team of organisatie staan binnen ieder traject centraal.

Onderwerpen voor een incompany

Wij kunnen ons gehele cursusaanbod als incompany realiseren. Andere onderwerpen zijn uiteraard ook mogelijk. Bij een incompanycursus luisteren we naar jouw specifieke wensen en behoeften. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van cursussen waar wij veel incompanies over organiseren.

  • cursus Contractmanagement: krijg een duidelijk overzicht van het wettelijk en contractueel kader en de juridische (on)mogelijkheden van contractmanagement.
  • cursusPrivacy in het sociaal domein: Je verwerft kennis van de wet, kunt adviseren over de werkprocessen en weet op welke manier gegevens uitgewisseld kunnen worden.
  • cursusAfbakening zorgspecifieke wetgeving: duidelijk overzicht van de aanspraken op grond van de Zvw, Wlz, Wmo 2015 en Jeugdwet.
  • cursusBeschermd wonen voor zorgaanbieders en gemeenten: krijg een overzicht van beschermd wonen. Daarbij komen de positie en rollen van cliënten, gemeenten, CIZ en zorgkantoren aan bod.
  • cursusEigen kracht: juridische kaders en het begrip eigen kracht in de Wmo 2015 en de Jeugdwet en hoe eigen kracht toe te passen in de praktijk.

Ervaring

PONT | Zorg & Sociaal heeft ruime ervaring met het organiseren van incompanycursussen. Al jarenlang verzorgen wij incompany cursussen voor provincies, overheden, gemeenten en zorgorganisaties.

“Onze medewerkers ervaren de trainingen van Berghauser Pont Academy als zeer positief. Tijdens de trainingen ontvangen de deelnemers veel informatie, maar ook veel praktijkvoorbeelden. Door deze afwisseling onthouden ze de informatie beter. Na één training waren de deelnemers zo positief dat er nog twee groepen in zijn gepland. De communicatie verliep soepel. Het was fijn om snel te kunnen schakelen. Alles was goed geregeld.”

Melissa van Lier
Medewerker mobiliteit en ontwikkeling
Gemeente Westland

Voor o.a. deze organisaties heeft Berghauser Pont vanuit PONT | Zorg & Sociaal al een incompany traject opgezet:

Meer weten?

Neem voor meer informatie over onze incompany mogelijkheden contact op met Laura van Akkeren of laat je gegevens achter. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Telefoon icoon   (020) 8200 908

    CONTACTFORMULIER    Waar ken je ons van?