Menu

Zoek op
rubriek
Zorg&Sociaalweb
0

Advertenties en vacatures

Zorg&Sociaalweb is een uniek platform dat het sociaal domein en zorg (care sector) in de volle breedte dekt en de partijen in het veld bij elkaar brengt: de beslissers en budgethouders, maar ook de bedenkers en uitvoerders van het beleid. Hoe kunnen wij u helpen deze mensen op de juiste wijze te bereiken?


Het bereik van Zorg&Sociaalweb
mail zsw

8.400

bezoekers

35.000

paginaweergave

70.000

twitter

3.900

linkedin zsw

1.500

Zorg&Sociaalweb bereikt naast de website en nieuwsbrief dagelijks duizenden mensen via haar social media kanalen. Zorg&Sociaalweb heeft een LinkedIn groep waar professionals informatie met elkaar delen en discussiëren over nieuwe ontwikkelingen. Via het Twitter account wordt het meest actuele nieuws gedeeld en worden er gedurende dag vele contactmomenten gecreëerd.


Het bezoekersprofiel

org-en-func-sociaalweb (1)

De bezoekers van Zorg&Sociaalweb zijn vooral actief binnen de overheid (44%) en zorg (24%). Bezoekers zijn vooral werkzaam als beleidsmedewerker (21%) en zorg-/hulpverlener (20%). Daarnaast bereikt Zorg&Sociaalweb ook een groot aantal bestuurders, directeurs en managers (18%)

 

Vacatures plaatsen

Heeft u een vacature die u op Zorg&Sociaalweb wilt plaatsen? Dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

Vacatures Berghauser Pont

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.

 

Advertentiemogelijkheden

Zorg&Sociaalweb biedt diverse mogelijkheden om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen. Wij kijken graag met u hoe u uw doelstellingen het beste kunt realiseren.

adverteren cijfers zsw

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.

Ook kunnen wij sponsored content voor u verzorgen, hiervoor maken we graag een offerte op maat. Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden? Neem contact op met Judith Nuijens, Judith@berghauserpont.nl.


Partnerships

Heeft u regelmatig waardevolle content die u met de markt wilt delen, zoals artikelen, whitepapers of blogs? Of wilt u uw product of dienst op een andere manier onder de aandacht blijven brengen? Dan is een partnership met Zorg&Sociaalweb wellicht iets voor u. Afhankelijk van wat u precies wilt bereiken, kunnen we samen bepalen welk partnership het best bij u past. Hier krijgt u een indruk van de mogelijkheden voor een partnership.


Bent u op zoek naar nieuwe collega’s?

Zorg&Sociaalweb is dé bron voor professionals actief binnen het sociaal domein. Het is dan ook de ideale plek om uw vacature te plaatsen. Het moet hierbij dan wel gaan om concrete vacatures voor organisaties die op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Tussenpartijen en bureaus kunnen uitsluitend gebruik maken van plaatsing in de nieuwsbrief.

Wilt u meer weten? Neem contact op met:

Judith Nuijens
Judith@berghauserpont.nl
(020) 637 5000