Menu

Filter op
content
Zorg&Sociaalweb

0

Schrijven voor PONT | Zorg & Sociaal?

Wilt u ook uw kennis delen met de 35.000 professionals die PONT | Zorg & Sociaal maandelijks bezoeken? We bieden u graag een platform om uw artikelen te delen. De redactie is altijd geïnteresseerd in scherpe opinies en bijdragen/stukken met verfrissende invalshoeken.

Wij werken samen met een netwerk van deskundigen. Zij delen nieuwstips met ons en schrijven artikelen en jurisprudentie-samenvattingen. U kunt ook deel worden van het netwerk van PONT | Zorg & Sociaal. Door het schrijven van artikelen bereikt u een grote doelgroep en presenteert u zichzelf als een autoriteit binnen uw specialisme. Ook is het mogelijk dat wij u benaderen met een vraag wanneer er een actueel onderwerp speelt waarin u gespecialiseerd bent.

Wat wij van u verwachten is dat u de artikelen die u voor ons schrijft enkel bij ons aanbiedt. Wanneer wij uw artikel publiceren kunt u vanuit uw eigen website doorlinken naar het artikel op PONT | Zorg & Sociaal.

Daarnaast hanteren wij voor bijdragen de volgende voorwaarden:

  1. Relevant: Wij vinden het belangrijk dat uw artikel aansluit bij de thema’s die PONT | Zorg & Sociaal dekt en dat er een connectie is met de actualiteiten.
  2. Goede onderbouwing: Uw artikel moet inhoudelijk zijn (dus geen commerciële boodschap) en gebaseerd op argumenten en voorbeelden. Wij raden u van harte aan creatief te schrijven, dit kan een artikel als het ware ‘vleugels’ geven. Voor een opinieartikel benadrukken wij dat dit ook daadwerkelijk opiniërend moet zijn. Dit betekent dat stelling nemen een voorwaarde is.
  3. Lengte: Voor ingestuurde artikelen hanteren wij een maximaal woordenaantal van 1000 woorden.
  4. Auteursgegevens: Voor de opmaak van het artikel ontvangen wij graag van u een korte auteursnoot en een (professionele) profielfoto, het liefst op een witte achtergrond.

Wilt u ook uw kennis en ervaring met ons delen en onderdeel worden van het netwerk van PONT | Zorg & Sociaal? Wij horen graag van u. Vul onderstaand formulier in, waarbij u aangeeft waar u werkzaam bent, waar uw specialisme ligt en waar u graag over wilt schrijven.

Wilt u graag een product of dienst promoten? Bekijk daarvoor onze advertentiemogelijkheden.

Vragen?

Neem contact met ons op.

Tom Reijner
Hoofdredacteur
+31(0)20 – 6375000
Tom@berghauserpont.nl

    SCHRIJF VOOR PONT | Zorg & Sociaal