Menu

Filter op
content
PONT Zorg&Sociaal

0

'Al sinds 1999 werken wij voor maatschappelijke organisaties'

Terra Management Search start een partnership met PONT | Zorg & Sociaal. Consultant Bert Hokken vertelt onder andere over hun verwachtingen met betrekking tot het nieuwe employer branding partnership en hoe zij verwachten bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van het team en de gemeenschap. ''Het is mooi dat dergelijke vakgerichte initiatieven bestaan en blijven bestaan. Dat draagt bij aan kennis en saamhorigheid in deze sector. En dat ondersteunen we graag!''

19 juni 2024

Interviews

Interviews

Kunt u ons vertellen over Terra Management Search?

Terra Management Search is specialist in het bemiddelen van bestuurders-, directie-, management- en toezichthoudende functies. Wij staan voor een kwalitatieve dienstverlening in werving & selectie, en executive search voor zowel vaste als interim- posities. Ons doel? Een duurzame samenwerking en ‘de beste man/vrouw op de juiste plek’.

Al sinds 1999 werken wij op gebied van executive search voor maatschappelijke organisaties, zoals gezondheidsinstellingen, woningcorporaties en maatschappelijke en zakelijke dienstverleners.

Wat ons onderscheid is onze kleinschaligheid en persoonlijke aanpak. Daarnaast werken we zeer zorgvuldig en schakelen we snel, als de vacature daarom vraagt!

Wat maakt het werken bij Terra Management Search zo aantrekkelijk voor medewerkers?

Terra Management Search verzorgt de werving van bestuurders-, directie-, management- en toezichthoudende functies voor onder meer de zorg- en welzijnssector.

Ga je via Terra aan de slag bij een opdrachtgever, dan kun je zeker zijn dat er een goede match is. Wij zoeken een kandidaat die perfect past bij een organisatie. Doordat we langdurige relaties met onze klanten hebben, kennen we organisaties goed. Dat betekent ook dat we zowel voor kandidaat als organisatie gaan voor het beste resultaat. Of zoals wij dat noemen ‘de beste man/vrouw op de juiste plek’.

Welke belangrijke thema's zijn op dit moment prioriteit voor Terra?

In ons vak, waar de concurrentie hoog is en vacatures lastig in te vullen zijn, merken we dat persoonlijke aandacht een heel belangrijk thema is. Het gaat er ons niet alleen om de vacature in te vullen, maar om deze in te vullen met het oog op de toekomst. Een duurzame match dus.

Daarin merken we dat de persoonlijke aandacht van onze consultants voor zowel organisatie als kandidaat echt helpt. We leren organisaties en mensen kennen en kunnen zo een betere match maken.

Kunt u ons vertellen over recente hoogtepunten of successen die Terra heeft behaald?

Terra bestaat dit jaar, 2024, al 25 jaar! Een mooie mijlpaal in onze historie als executive search bureau in met name de zorg- en welzijnssector. Zo hebben we al veel opdrachtgevers aan goede kandidaten kunnen helpen en dus ook werknemers aan een fijne baan!

Tot slot, wat zijn de verwachtingen van Terra met betrekking tot het nieuwe employer branding partnership en hoe hopen jullie hiermee bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van het team en de gemeenschap?

Wij hopen als Terra Management Search met ons partnership bij te dragen aan de toekomst van dit platform. Het is mooi dat dergelijke vakgerichte initiatieven bestaan en blijven bestaan. Dat draagt bij aan kennis en saamhorigheid in deze sector. En dat ondersteunen we graag!

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.