Menu

Filter op
content
PONT Zorg&Sociaal

0

Advertorial: Symposium Roadmap Resultaatsturing Sociaal Domein

De rollen en verantwoordelijkheden die gemeenten hebben voor de zorg vragen om een tripartiete samenwerking en co-creatie vanuit cliënt- en inwonersperspectief. Zo kunnen lokale en landelijke doelstellingen (resultaatsturing en kwaliteitsverbetering) geëvalueerd en gerealiseerd worden. Draagvlak onder alle stakeholders (inwoners, zorgaanbieders en gemeenten) is daarom essentieel. De tripartiete verhouding staat daarom centraal. Wat betekent kwaliteit van zorg en ondersteuning voor een gemeente, een zorgaanbieder en een inwoner? Vanuit ieder perspectief belicht een van onze sprekers zijn of haar visie, mogelijkheden en kansen voor resultaatsturing. Op donderdag 1 december stuurt organiseert Sociaalresultaat (een samenwerking tussen Adjust en Mediquest) het symposium Roadmap Resultaatsturing Sociaal Domein.

Sociaal Resultaat 28 oktober 2016

Wat, waar en wanneer?

  • Kick-off Symposium Roadmap Resultaatsturing Sociaal Domein

  • The Colour Kitchen at Work – De Pionier Utrecht

  • Donderdag 1 december 12.30 – 17.00

Waarom?
Dit symposium is dé kick-off om deze Roadmap Resultaatsturing te introduceren. De rollen en verantwoordelijkheden die gemeenten hebben voor de zorg vragen om een tripartiete samenwerking en co-creatie vanuit cliënt- en inwonersperspectief. Zo kunnen lokale en landelijke doelstellingen (resultaatsturing en kwaliteitsverbetering) geëvalueerd en gerealiseerd worden. Draagvlak onder alle stakeholders (inwoners, zorgaanbieders en gemeenten) is daarom essentieel.

De tripartiete verhouding staat daarom op 1 december centraal. Wat betekent kwaliteit van zorg en ondersteuning voor een gemeente, een zorgaanbieder en een inwoner? Vanuit ieder perspectief belicht een van onze sprekers zijn of haar visie, mogelijkheden en kansen voor resultaatsturing. Het is de hoogste tijd om samen te werken aan kwaliteit van zorg en ondersteuning in het sociaal domein!

https://www.youtube.com/embed/BFo25cHyFJI

Sprekers
Dagvoorzitter: Bram Berkvens – programmamanager Fameus, centrum voor herstel en ervaringsdeskundigheid
Perspectief gemeente/bestuurlijk: Marco van der Spek – Stikkelorum - inkoopstrateeg Sociaal Domein gemeente Gooi & Vechtstreek
Perspectief zorg: Caroline Schipper - Bestuurder Nederlandse vereniging voor Kinder en Jeugd Psychiatrie
Perspectief inwoner: Eric Verkaar - Zorgbelang Utrecht/ Gelderland

Voor wie?
Gemeenten (wethouders, bestuurders), zorgaanbieders en partijen die het belang van de inwoner behartigen

Kosten en aanmelden

Voor slechts €95,- kunt u aanwezig zijn op het symposium.

Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.