Menu

Filter op
content
PONT Zorg&Sociaal

0

Einde aanwijzing voor Algemeen Thuiszorg Nederland in regio Amersfoort en Zeist

Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd 15 augustus 2022

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft de aanwijzing voor Algemeen Thuiszorg Nederland (A.T.N.) beëindigd. De thuiszorgorganisatie heeft de afgelopen vier maanden de nodige verbeteringen in de zorg doorgevoerd.

Dit was er aan de hand

In november 2021 stelde de inspectie A.T.N. onder verscherpt toezicht. Afgelopen mei volgde er een aanwijzing voor A.T.N. omdat er toen nog steeds tekortkomingen waren in de zorg.

Dit heeft Algemeen Thuiszorg Nederland gedaan

A.T.N. heeft de tekortkomingen voldoende opgelost. Alle zorgverleners hebben de juiste diploma’s en certificaten voor de handelingen die zij uitvoeren. Ook rapporteren de zorgverleners na ieder zorgmoment. De inspectie ziet dat de zorgverleners incidenten melden en dat die meldingen onderzocht worden. Verder zorgt A.T.N. ervoor dat de zorgverleners persoonlijke beschermingsmiddelen dragen volgens de laatste richtlijnen.

Hoe nu verder

A.T.N. voldoet nu volledig aan de aanwijzing die door de inspectie was opgelegd. Daarom heeft de inspectie de aanwijzing beëindigd. De inspectie blijft A.T.N. in het reguliere toezicht volgen.

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.