Menu

Filter op
content
PONT Zorg&Sociaal

0

Vacature: Adviseur Wmo en Jeugd

Factum is een lerende en dynamische organisatie, gespecialiseerd in de brede uitvoering van het sociaal domein. Factum staat voor kwaliteit en expertise. Het stimuleren van eigen initiatieven en ontwikkelen van je persoonlijkheid maken structureel onderdeel uit van het werken bij Factum.

Factum 9 december 2016

Nieuws

Wij zoeken nieuwe collega’s met verfrissende ideeën. Vind jij het steeds weer een uitdaging om in deze veranderende maatschappij de mens niet uit het oog te verliezen? Zie jij het benutten van eigen kracht en netwerk als de oplossing, of is er meer? Ben jij diegene die creatieve ideeën vormgeeft in een cliëntgericht advies op maat?

  • Beschik jij over een (paramedisch) hbo-diploma richting zorg, welzijn, bewegingstechnologie of social work, of ben je bijna afgestudeerd?

  • Heb je (bij voorkeur) werkervaring opgedaan of stage gelopen bij een gemeente op de afdeling Wet maatschappelijke ondersteuning of Jeugd?

  • Beschik je over goede contactuele en communicatieve eigenschappen?

Dan is werken bij Factum wellicht iets voor jou.

Bij Factum werk je voor diverse opdrachtgevers in het land en reizen maakt vast onderdeel uit van de functie. Het hebben van een rijbewijs is vereist. Een intern opleidingstraject maakt onderdeel uit van de functie.

Kijk hier voor meer informatie.

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.