Menu

Filter op
content
PONT Zorg&Sociaal

0

Verscherpt toezicht op Zorgboerderij 2gether uit Woubrugge verlengd

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (inspectie) verlengt het verscherpt toezicht op Zorgboerderij 2gether uit Woubrugge met 6 maanden, omdat er nog steeds tekortkomingen in de kwaliteit van de zorg zijn.

Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd 13 februari 2023

Dit is er aan de hand

Op 29 juni 2022 stelde de inspectie 2gether onder een verscherpt toezicht van zes maanden. De inspectie zag dat er veel tekortkomingen waren. Sinds november 2022 heeft 2gether geen vaste locatie meer. Ook biedt de zorgboerderij nog maar aan 1 jeugdige zorg. Gezien de huidige situatie heeft de inspectie niet alle normen kunnen toetsten.

De inspectie stelt op basis van inspectieonderzoek vast dat er nog steeds veel tekortkomingen zijn. Waaronder het sturen op de kwaliteit van zorg. Om de ontwikkelingen te blijven volgen verlengt de inspectie het verscherpt toezicht.

Hoe nu verder

De inspectie verwacht dat 2gether alsnog de noodzakelijke verbeteringen doorvoert. De zorgboerderij moet zo snel mogelijk, maar op zijn laatst 29 juni 2023 alsnog voldoen aan de normen uit het verscherpt toezicht. Als het nodig is kan de inspectie verdere maatregelen nemen.

Rapport

Rapport hertoets Zorgboerderij 2gether B.V. Woubrugge

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.