Menu

Filter op
content
PONT Zorg&Sociaal

0

Geef je mening en denk mee!

Als professional in de care sector en het sociaal domein weet je precies wat er speelt binnen jouw vakgebied. Daardoor vorm je een unieke bron van kennis en informatie. Wil je meedenken over actuele vraagstukken? En inzicht geven in jouw dagelijkse praktijk in het sociaal domein of zorg en welzijn? Word dan lid van ons opiniepanel!

16 mei 2022

Nieuws-persbericht

Nieuws-persbericht

Van beleid tot uitvoering, van jeugdzorg tot langdurige zorg, van maatschappelijke ondersteuning tot GGZ en van preventie tot Participatiewet – lezers van Zorg&Sociaalweb zijn overal werkzaam binnen het sociaal domein en de care sector. Hierdoor weten jullie als geen ander wat de laatste ontwikkelingen zijn, welke vraagstukken er spelen en waar (extra) aandacht naartoe moet. Als je lid wordt van ons panel, krijg je af en toe wat vragen voorgelegd over jouw expertisegebied(en). Met de antwoorden op deze vragen draag je bij aan landelijk inzicht in wat er speelt in jouw werkveld én krijg je zelf een idee van hoe andere professionals met dergelijke vraagstukken omgaan.

Maar daar blijft het niet bij – elkaar ontmoeten is ook deel van het panel. Leren en inspireren staat centraal: tijdens de jaarlijkse themabijeenkomst (beperkt aantal plaatsen) van onze panelleden voeren we, onder begeleiding van de experts van Regioplan, met elkaar het gesprek over de panelresultaten en ontwikkelingen uit het veld en wisselen we best practices uit.

Het thema van de eerste panelbevraging is: de bijdrage van de sociale basis aan zorg en welzijn in de wijk.

Lid worden van het panel? Meld je dan aan via: https://regioplan.survalyzer.eu/cwtefabjxy?l=nl

Wie zit er achter het panel?

Het Zorg&Sociaalweb opiniepanel is een samenwerking tussen Zorg&Sociaalweb en Regioplan. Regioplan beheert het panel, Zorg&Sociaalweb publiceert de uitkomsten en destilleert daar nieuwe kennisvragen uit.

Regioplan is dé partner voor maatschappelijke impact. We helpen overheden en uitvoeringsorganisaties met het creëren én toepassen van nieuwe inzichten. We werken op een breed scala aan beleidsterreinen, waaronder het brede sociaal domein, zorg, veiligheid, werk, onderwijs en leefstijl.

Zorg&Sociaalweb dekt het sociaal domein en de zorg (care sector) in de volle breedte. Naast actuele informatievoorziening biedt Zorg&Sociaalweb duiding, juridische kaders en opleidingen waarmee wij je binnen één platform van alle vormen van informatie kunnen voorzien.

Benieuwd naar de eerste resultaten? Lees: Zorg&Sociaalweb opiniepanel: samenwerking eerste- en tweedelijnszorg en sociale basis nog in de kinderschoenen

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.